Cóm funciona?

L'App Tarragona 24 h conté diverses funcionalitats que faciliten a l'usuari la informació de la ciutat, sobre les quals destaquen:

Llocs de Tarragona

L'usuari pot localitzar llocs d’interès, al seu voltant, podent triar els tipus de llocs que vulgui trobar i prescindir dels que no l’interessin, mitjançant l’opció "preferències". A més, l'usuari pot destacar un lloc d'interès. En fer-ho, aquell lloc apareix més gran que els altres.

L'aplicació geolocalitza a l’usuari i li marca la ruta per arribar al lloc triat, ja sigui a peu o en cotxe.

L'usuari també pot compartir a Facebook i a Twitter els llocs d'interès. La fitxa d’informació dels llocs d'interès pot contenir text, fotos, vídeos i l'opció d'afegir a favorits. A més, també pot votar positivament els llocs d'interès mitjançant el nostre Sistema Wup!, una forma de tenir una recomanació social del lloc d'interès per part d'altres usuaris.

Promocions

Mitjançant un botó d’ofertes, l'usuari trobarà tot un llistat de promocions, de forma classificada, de tots els negocis adherits dins del radi configurat.

Si l’interessa una d’aquestes, podrà ampliar la informació, compartir-la a Facebook i a Twitter i la mateixa aplicació l’indicarà la ruta a seguir per arribar a l’establiment. A més, les alertes (so i vibració) es poden activar i desactivar en qualsevol moment.

Exemple: Si l’usuari desitja menjar, podrà configurar l’alerta d’ofertes o promocions només per a restaurants. En passar a x metres d’un establiment amb una oferta publicada a l’aplicació, el telèfon li avisarà de la promoció, podrà accedir a ella, l’avaluarà i, si ho decideix, l’aprofitarà.

Esdeveniments

L'aplicació conté una agenda on es publiquen els esdeveniments culturals, esportius i d’oci que es realitzen a la ciutat. A la fitxa de l’esdeveniment apareix: dia de l’esdeveniment, descripció, com arribar-hi i possibilitat de compartir-lo a Facebook i a Twitter.

És una forma d'estar assabentat del que passa a Tarragona i participar-hi.

Rutes

Les rutes agrupen llocs d'interès amb un denominador comú: ruta romana, ruta medieval, ruta modernista, ruta de compres amb estil i exclusivitat, vacances en família, sopars romàntics a la vora del mar, fauna i flora amb encant, etc.

De cada ruta es poden conèixer la llista de llocs que la formen, la seva ubicació al mapa, l’ordre suggerit de visita, com arribar caminant o en cotxe, detalls de cada lloc, distàncies, i consultar el material audiovisual (fotos, vídeos, audio-guies, etc.). L’idioma no és una barrera, perquè la informació està disponible en múltiples idiome: català, castellà, anglès, francès, rus i alemany.

Categories

L'aplicació permet cercar llocs d'interès agrupats per categories i subcategories com poden ser oci, monuments, comerços, serveis públics, etc. D'aquesta manera a l'usuari li és més fàcil obtenir tots els llocs d'interès d'un tipus determinant que estigui cercant.

En definitiva, accedir a tot el contingut de l’aplicació de forma categoritzada.

Participa en la millora de l'App

Estimat usuari de l'App Tarragona 24 h: aquesta App és teva, explica'ns la teva experiència i digues què vols que realitzem. Digues què t'agradaria que afegíssim o què t'agradaria poder fer amb l'App.

Gràcies per participar en les millores de la teva App.

Sector turístic i comercial

Et convidem a contactar amb nosaltres per a destacar el teu negoci o activitat, incloure promocions especials, patrocinar els monuments de la ciutat de Tarragona o participar en un itinerari temàtic.

Newsletter

Et convidem a donar-te d'alta a la Newsletter de Tarragona 24 h, l'App Oficial Turística i Ciutadana. Mitjançant els nostres comunicats podràs assabentar-te de totes les novetats de l'App, notícies relacionades, sorteigs i noves iniciatives.