Què és Tarragona 24 h?

Amb l’aplicació per a iPhone i Android “Tarragona 24 h”, els turistes i ciutadants podran accedir a tota l'informació turística, d’oci, cultural, comercial i de restauració de la ciutat, així com als llocs d’interès dels voltants.

W3IS2, Empresa de Base Tecnològica i Spin-off de la Universitat Rovira i Virgili, ha desenvolupat i està comercialitzant l’aplicació turística i ciutadana més completa del mercat, disponible per a iPhone i Android.

Participa en la millora de l'App

Estimat usuari de l'App Tarragona 24 h: aquesta App és teva, explica'ns la teva experiència i digues què vols que realitzem. Digues què t'agradaria que afegíssim o què t'agradaria poder fer amb l'App.

Gràcies per participar en les millores de la teva App.

Sector turístic i comercial

Et convidem a contactar amb nosaltres per a destacar el teu negoci o activitat, incloure promocions especials, patrocinar els monuments de la ciutat de Tarragona o participar en un itinerari temàtic.

Newsletter

Et convidem a donar-te d'alta a la Newsletter de Tarragona 24 h, l'App Oficial Turística i Ciutadana. Mitjançant els nostres comunicats podràs assabentar-te de totes les novetats de l'App, notícies relacionades, sorteigs i noves iniciatives.